Herkent u hem nog?

Onze vierde week in ons kot, Geubels toont hoe je een feestje bouwt: "Ik mag niet op café, dus ik jump op de wc"

We zitten in ons land in quarantaine voor de vierde week op rij. Het einde is nog niet in zicht en volhouden is de boodschap. Komiek en Eén-presentator Philippe Geubels sloeg de handen in elkaar met producer Michael Schack (Milk Inc, Netsky) voor een "homemade" nummer met bijhorende videoclip. 

De plaat "Ik dans op de wc" is een kruising tussen techno en schlager. Geubels verveelde zich naar eigen zeggen en ging op zijn typische manier aan de slag. "Ik voel dat mensen het moeilijk beginnen te krijgen", legt hij uit. Het zonnetje schijnt buiten, de cafés en terrasjes blijven gesloten.

Geubels stelt voor om dan maar een feestje te bouwen thuis. Jumpen of hakken (dansstijl uit de gabbercultuur, red.) in de keuken, voor tv of op de wc... waarom niet. 

In onderstaande clip ziet u naast Geubels ook nog collega's Jens Dedoncker en Thomas Smith, en regisseur Erik Van Looy thuis een poging tot dansen wagen:  

Meest gelezen