Videospeler inladen...

Ketnet Junior-reeks “Tik Tak” brengt speciaal eerbetoon aan de zorgverleners

Ook het team achter de Ketnet Junior-reeks “Tik Tak” werkt door de coronacrisis vanuit hun kot verder aan het nieuwe seizoen.  Om alle zorgverleners een hart onder de riem te steken hebben ze een actuele knipoog verzonnen voor de reeks, in de vorm van een stop-motionfragment. 

Regisseur van de kinderreeks "Tik Tak" Damien Nieuborg bouwde thuis een stop-motionstudio met discovloer. Als eerbetoon aan alle zorgverleners maakte hij daarmee een speciaal fragment met dansende verpleegsters, een dokter en een chirurg, inclusief mondmaskertjes. 

"We doen met "Tik Tak" sowieso al veel rond figuren en beroepen", zegt Nieuborg. "We hadden een ingeving om iets rond het coronathema te doen en zo op onze eigen "Tik Tak"-manier onze sympathie en dankbaarheid te uiten voor het zorgpersoneel."

Het eerbetoon zal in de nieuwe "Tik Tak"-afleveringen zitten die later dit jaar op Ketnet Junior te zien zijn.

Bekijk hieronder nu al het fragment:

Videospeler inladen...

Meest gelezen