Vrouw uit Lier opgepakt voor oplichting op het internet ter waarde van 8.000 euro

Een vrouw uit Lier is opgepakt, omdat ze mensen via het internet oplichtte. Ze bood spullen te koop aan via tweedehandssites, maar  bezorgde die nooit aan de verkopers. In totaal maakte ze zo’n 8.000 euro buit.

De 30-jarige vrouw uit Lier werd deze week voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Mechelen. Ze wordt verdacht van oplichtingspraktijken via het internet. De vrouw bood verschillende objecten te koop aan via tweedehandssites, ontving het geld, maar stuurde de producten nooit naar de kopers. In totaal gaat het om zo’n vijftigtal gevallen, goed voor een bedrag van zo’n 8000 euro. De onderzoeksrechter heeft de vrouw vrijgelaten onder voorwaarden. Het gerechtelijk onderzoek wordt verdergezet.

Meest gelezen