UZ Leuven en Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven krijgen een ton chocolade cadeau voor Pasen

Het UZ Leuven en het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven hebben van lokale chocolatiers en supermarkten een massa paaseieren gekregen. Ze willen zo het zorgpersoneel een hart onder de riem steken in deze coronatijden.

Doordat de economie grotendeels is stilgevallen zitten ook chocolatiers met grote overschotten. Uit waardering voor het harde werk dat in de ziekenhuizen wordt geleverd, ontvingen de medewerkers van het UPC KU Leuven en het UZ Leuven op Goede Vrijdag maar liefst 30.000 paaseieren, goed voor een ton chocolade.

De chocolade is uiteraard niet alleen voor het personeel. De patiënten met een psychische kwetsbaarheid die in het centrum verblijven tijdens het paasweekend zullen er mee van kunnen genieten.

Piet Bakkers, medewerker van UPC KU Leuven: “Je onderschat wat een compliment kan doen tot je er zelf een krijgt. Als je je gewaardeerd weet, zeker in zo’n crisis als deze, doet dat deugd. Het helpt je weer op te laden. Bedankt!”

Meest gelezen