Videospeler inladen...

Unieke luchtbeelden: zo verlaten liggen de stranden aan onze kust er nu bij

Normaal is het tijdens de paasvakantie en met dit weer over de koppen lopen aan de kust, maar door de coronamaatregelen is het daar nu ontzettend rustig. En dat levert deze unieke luchtbeelden op. Het kustwachtvliegtuig van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen vloog gisteren rond de middag de hele Belgische kustlijn af.

Bekijk hieronder enkele foto's van de vlucht. Helemaal onderaan vindt u bewegend beeld. Het kustvliegtuig van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) wordt bemand door piloten van Defensie en luchtoperatoren van het Mathematisch Model van de Noordzee (BMM).

Bekijk hier bewegend beeld van de vlucht:

Videospeler inladen...

Meest gelezen