Videospeler inladen...

Unieke beelden van boshyacinten in het Neigembos

Elk jaar is de bloemenpracht van bijvoorbeeld het Hallerbos een trekpleister. Dit jaar mogen we niet uit ons kot en dus brengen we het het paarse hyacintendek naar je toe, en trekken we naar het Neigembos in het Pajottenland, op de grens tussen Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Rond deze tijd van het jaar zakken normaal tienduizenden buitenlanders met bussen naar onze bossen af om er de boshyacinten te komen bekijken. Dat mag nu natuurlijk niet maar de boshyacinten zijn er wel weer. Onze Natuur trok naar het Neigembos bij Ninove om je vanop de eerste rij te laten genieten van deze paarse bloemenpracht met unieke beelden.

Ga niet naar het bos met de wagen

Door de coronamaatregelen mag je nu enkel naar bossen in je buurt. Natuur en Bos benadrukt nog eens met klem dat het verboden is om je auto te nemen om naar pakweg het Hallerbos of het Neigembos te rijden.

Meest gelezen