Radio 2

Zonhoven opgeschrikt door nachtelijke geweerschoten

Op de Elstrekenweg in Zonhoven zijn er afgelopen nacht rond 4 uur schoten gelost. De politie kreeg een oproep en kwam ter plaatste. Ze vonden er verschillende hulzen, ook in de Moleneindeweg. 

De bewoners van de Elstrekenweg in Zonhoven werden vannacht rond 03.50 uur uit hun slaap gehaald door enkele geweerschoten. De politie vond vandaag meerdere hulzen op de Moleneindeweg en de Elstrekenweg. Ook het labo kwam ter plaatse. Die federale gerechtelijke politie zal het verder onderzoek voeren. 

Verdacht ongeval Oudsbergen

Ook in Oudsbergen werden kogels teruggevonden op de plaats waar een wagen met Franse nummerplaat deze nacht rond 4 uur over de kop ging. Getuigen zagen het ongeval gebeuren en ze zagen ook dat twee inzittenden het op een lopen zetten. Toen de getuigen dichterbij gingen kijken vonden ze de kogels. "Niet van het kleinste kaliber", zeiden ze tegen Het Belang Van Limburg. 

Politie Carma controleerde de omgeving maar kon geen inzittenden vinden. Er wordt nu onderzocht of er een verband is tussen de twee voorvallen. Het labo voerde deze voormiddag al een sporenonderzoek uit. 

Politie onderzoekt ongeval in Oudsbergen
Radio 2

Meest gelezen