Deze 15 'gewone' mensen lijken echt wel op wereldsterren…

"Het is allemaal erg flatterend. Ik zie het ook wel, maar vind toch vooral dat ik het meest op mezelf lijk." Bethany Anya liet er enkele jaren geleden geen twijfel over bestaan in een interview met nieuwswebsite The LadBible dat, hoezeer ze ook op een wereldberoemde actrice leek, ze toch het liefst zoveel mogelijk zichzelf wilde blijven. Toch wagen lookalikes zich graag aan een nog identiekere versie van de beroemdheden waarop ze lijken, door bijvoorbeeld aangepaste make-up, eenzelfde haartooi of door typerende kleren te dragen. Een idee voor morgen misschien, op de jaarlijkse "Look Alike Day", om uzelf eens te meten met uw beroemde evenbeeld.

Wij gingen alvast op zoek naar 15 'doodgewone stervelingen' die op een gegeven moment merkten enige fysieke gelijkenis te hebben met een of andere celebrity en dat met trots duidelijk maakten - en blijven maken - op hun Instagramaccounts.

Op wie ze lijken, mocht dat niet onmiddellijk duidelijk zijn, kunt u na de 15 foto’s terugvinden, onderaan dit bericht.

1. Kamilla Osman

2. Alexia Maier

3. Will Parfitt 

4. Besnik Tafallari

5. Josiah Martin

6. Bethany Anya

7. Flamur Ukshini

8. Bailey Davila

9. Ty Jones 

10. Ellinor Hellborg

11. Kari Lewis

12. Sofia Solares

13. Iza IJzerman 

14. Joe Laschet

15. April Gloria

Op wie lijken ze? 1. Kim Kardashian 2. Jennifer Lawrence 3. Channing Tatum 4. Jason Statham 5. Kit Harington 6. Megan Fox 7. Zayn Malik 8. Harry Styles 9. Ed Sheeran 10. Adele 11. Emma Watson 12. Selena Gomez 13. Gigi Hadid 14. Ryan Gosling 15. Taylor Swift.

Meest gelezen