U mag vandaag uw echtgenoot in de bloemetjes zetten, al is dat niet altijd even evident…

"Ik kan volledig mezelf zijn bij hem", "Hij is mijn steun en toeverlaat, zowel in goede als in slechte dagen", "Hij doet me lachen, iedere dag opnieuw", "Hij is mijn rots in de branding", "Hij weet wat hij wil en sleept me zo mee in zijn wildste ideeën", "Als ik hem bezig zie met de kinderen, dan weet ik dat ik goed gekozen heb", "Ik kan vaak niet wachten om hem ’s avonds terug te zien". Allemaal opmerkingen die vrouwen, en mannen, wel eens durven opperen als het over hun echtgenoot gaat. En dus mag die echtgenoot ook wel eens extra in de bloemetjes gezet worden. Op deze "Husband Appreciation Day" bijvoorbeeld die jaarlijks op de 3e zaterdag van april plaatsvindt. Al kan die echtgenoot er ook soms een zootje van maken en dat wordt door hun partners, of zelfs door henzelf, dan graag op sociale media gedeeld.

Natuurlijk kunnen er veel redenen opgesomd worden om de echtgenoot even tot de orde te roepen, van bijvoorbeeld "Je doet te weinig in het huishouden" en "Waarom wil je niet met mij samen naar een romantische film kijken?", over "Jij wil nooit iets uitpraten" en "Je houdt geen rekening met mijn gevoelens", tot "Altijd weer dat gesnurk ’s nachts" en "Ik zie wel dat je met je ogen rolt".

Maar gelukkig is er op sociale media vaak de nodige humor om de echtgenoten hierop weinig subtiel te wijzen. Daarom deze selectie van 15 grappige interacties tussen vrouw/man en hun echtgenoten, die de wereld er toch niet van weerhouden die echtgenoten vandaag te 'vieren':

1. "Wat? Pijn tijdens de bevalling? Nee, een selfie!"

2. "Ruim je bord zelf eens op."

3. "Voor en na het badkamerbezoek van mijn man."

4. "Plots is er toch tijd voor de dochter."

5. "Oh nee, ons kind gaat jouw verstand hebben!"

6. "Toeval dat ik maar in 'Economy' vlieg?"

7. "Hij is zo lief, meneer."

8. "Help je me even de bedden mee opmaken?"

9. "Zo viert mijn man mijn Moederdag."

10. "Wie het laatste velletje heeft, vervangt de rol!"

11. "Wie zoekt, die vindt niet altijd."

12. "Altijd maar nadenken over de wereldproblemen."

13. "En ik heb mijn man maar één ding gevraagd…"

14. "Zal hij ooit volwassen worden?"

15. "Ik vroeg mijn man om tampons mee te brengen."

Meest gelezen