Radio 2

Brand in Sint-Amandsberg bij Gent: 3 mensen naar het ziekenhuis

Na een woningbrand in Sint-Amandsberg, bij Gent, zijn 3 personen naar het ziekenhuis overgebracht omdat ze rook hadden ingeademd. Het gaat om de bewoner van het getroffen huis en twee buren. De brandweer had het vuur snel onder controle. 

In de Adolf Baeyensstraat in Sint-Amandsberg, bij Gent, brak maandagavond rond 21.00 uur brand uit op het gelijkvloers van een woning. De bewoner kon vluchten maar raakte bevangen door de rook, net als 2 buren. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. 
De materiële schade is vrij groot: zowel het gelijkvloers als de 1e verdieping raakten zwaar beschadigd. Hoe de brand ontstaan is, is nog onduidelijk. 

kasto80

Meest gelezen