Bobbejaanland binnenkort opnieuw open? "We nemen maatregelen en denken bijvoorbeeld aan daglimiet"

Bij het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart, bij Kasterlee, bereiden ze zich voor om opnieuw open te gaan. Al is het nog niet duidelijk of en wanneer de pretparken weer open mogen. "We kunnen niet blijven afwachten en niets doen", zegt Peggy Verelst van Bobbejaanland op Radio 2 Antwerpen.

Een bezoekje aan Bobbejaanland zal in ieder geval niet meer hetzelfde zijn als vroeger. "Op een normale dag kunnen er 15.000 mensen binnen in ons pretpark. We denken er nu over na om met een daglimiet van bijvoorbeeld 5.000 mensen te werken. Dan zullen mensen op voorhand hun tickets moeten reserveren", zegt Peggy Verelst van Bobbejaanland in "Start Je Dag" op Radio 2 Antwerpen.  Op die manier probeert Bobbejaanland ervoor te zorgen dat het makkelijker is voor de pretparkbezoekers om afstand te houden.

Het pretpark neemt nog extra afstandsmaatregelen. "Als je aanschuift bij een attractie, zal je de vloermarkering moeten respecteren. We zijn ook wachtrijen aan het verlengen, zodat het voor iedereen mogelijk is om voldoende afstand te houden", aldus Verelst. Verder rekent Bobbejaanland op het gezond verstand van de bezoekers om alles veilig te laten verlopen.

 

Meest gelezen