Radio 2

Politie vindt de lichamen van een vrouw en een man in Tessenderlo

In Tessenderlo zijn in een woning aan de straat Konijnenpad de lichamen gevonden van een man en een vrouw. Ze zouden er al enkele weken hebben gelegen. Mogelijk gaat het om een gezinsdrama. 

Enkele buren waren ongerust omdat ze al een tijdje geen beweging rond de woning hadden gezien en dat de brievenbus uitpuilde. Ze hebben gisteren de politie van Beringen-Ham-Tessenderlo gebeld. Die kwam ter plaatse en vond de lichamen van een vrouw en een man. De politie vond ook één of meerdere handgranaten en liet de ontmijningsdienst DOVO en een wapendeskundige komen. Ook het lab en een wetsdokter waren aanwezig. Vandaag en morgen wordt er een autopsie op de lichamen uitgevoerd.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

Meest gelezen