De cast 20 jaar later.
VRT

W817... op W817: film "8eraf!" uitgesteld tot (wellicht) oktober volgend jaar, alle tickets blijven geldig

De W817-film die gepland stond voor oktober in de bioscoop wordt met exact een jaartje opgeschoven. Door de verlenging van de coronamaatregelen in ons land kunnen de opnames van "8eraf!" in mei niet doorgaan zoals voorzien.  De 50.000 fans die een ticket kochten, gaan even geduld moeten oefenen. 

De makers en acteurs beloven dat de film er heus komt en dat de tickets geldig blijven. "Momenteel zitten we allemaal in ons kot, zoals het hoort. Als de overheid zegt dat het 100 procent veilig is dan gaan we de film draaien. De film komt dus niet in oktober in de zalen, maar uitstel is geen afstel. Heb je bijvoorbeeld tickets gekocht voor vrijdag 2 oktober in Antwerpen? Dan zijn die tickets geldig voor vrijdag 1 oktober 2021 in Antwerpen ", verduidelijken de acteurs in een videocall.

Als de overheid zegt dat het 100 procent veilig is dan gaan we de film draaien

de cast
Videospeler inladen...

Alle fans met een ticket zullen volgend jaar minstens vier maanden op voorhand automatisch een nieuwe reservatiebevestiging krijgen van bioscoopuitbater Kinepolis. 

Begin maart lanceerde de cast van de Ketnet-reeks bij MNM de oproep om tickets te kopen voor de film. De film kon er namelijk enkel komen als 50.000 fans tussen 4 maart en 4 april een ticket zouden kopen. En dat gebeurde. De opbrengst van de voorverkoop maakten de financiering van de film rond.

W817? 
De komische jongerenreeks "W817" liep van 1999 tot 2003 op Ketnet, maar wordt tot op vandaag nog herhaald. Verschillende generaties groeiden op met de populaire reeks. "W817" speelt zich af in een studentenhuis waar een aantal jongeren samen wonen. De reeks bracht een originele mix van absurde humor met vaak vrij ernstige thema’s. De film zal niet anders zijn. 

Meest gelezen