Korpschef Aalter bedankt al zijn medewerkers met doosje 'neuzekes'

De korpschef van de politie van Aalter heeft aan zijn 70 medewerkers een attentie gegeven om hen te bedanken voor het vele en flexibele werk. Het is iets wat hij jaarlijks doet rond secretaressedag, maar nu is een extra bedanking op zijn plaats, vindt hij. Iedereen kreeg een doosje met een boodschap en een paar cuberdons.

Peter Ponnet is nu ruim een jaar korpschef van de politiezone Aalter, en gaf vorig jaar rond secretaressedag ook al een attentie aan al zijn medewerkers. Nu is een extra bedanking zeker welkom, zegt commissaris Tim D'haene: "Zoals iedereen moeten ook wij de coronamaatregelen toepassen. Dat betekent dat een deel van de mensen thuis werkt. Maar wie op de baan moet, mag dat niet meer in duo doen, maar rijdt alleen in een auto. Ze moeten ook schuiven met diensten en meer flexibel zijn. alleen tijdens de georganiseerde controlehaltes komen ze samen om een gezamenlijke controle uit te voeren"

"Geen misverstand over de foto op het doosje!"

Commissaris Tim D'haene

Wie vluchtig de foto bekijkt, ziet misschien gewoon iemand die een middelvinger opsteekt. "Maar die moet dan maar eens een tweede keer kijken", zegt commissaris Tim: "het gebaar waarbij je je pink en wijsvinger omhoogsteekt kan je interpreteren als 'rock on': een extra stimulans om voort te doen zoals we bezig zijn. En in de Vlaamse gebarentaal betekent het gewoon 'We houden van u'. Dus dat is ook nog een teken van appreciatie voor alle collega's."

kasto80

Meest gelezen