Videospeler inladen...

Achter de schermen met Goedele Wachters in coronatijden: kapster, juf én journaalanker

Ook het leven van de journaalankers van VRT NWS staat volledig op zijn kop door de coronamaatregelen. Goedele Wachters neemt de kijkers van "Iedereen beroemd" mee voor een blik achter de schermen, zowel thuis als in de VRT-studio's. 

U heeft het misschien al gemerkt, maar onze journaalankers zien er momenteel een beetje anders uit. Nu we allemaal afstand moeten houden, kunnen Goedele Wachters en haar collega's tijdelijk niet meer terugvallen op de goede zorgen van hun schminkers, dus gaan ze zelf aan de slag met oogpotloden en fond de teints voor ze "Het journaal" presenteren. 

"Het werk is bijlange na niet wat het anders is, maar ik ben wel blij dat ik mag komen werken", vertelt Goedele Wachters in het videodagboek van "Iedereen beroemd". "Voor de afwisseling, uiteraard, maar het geeft misschien nóg meer voldoening dan anders".

En ook thuis is het een hele aanpassing: kapperszaken zijn gesloten, dus knipt Goedele dan maar zélf het haar van haar zoon. Bijles geven aan haar kinderen doet ze ook, al lijken de leerkrachten zelfs online onvervangbaar.

Bekijk hieronder het dagboek van Goedele Wachters:

Videospeler inladen...

Meest gelezen