Duizenden kilo's cocaïne onderschept in haven van Antwerpen

In een loods in de haven van Antwerpen hebben drugsspeurders een gigantische hoeveelheid cocaïne onderschept. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Het zou gaan om zo'n vier ton, goed voor een straatwaarde van ongeveer tweehonderd miljoen euro.

In de haven van Antwerpen hebben speurders gisteren een enorme berg cocaïne aangetroffen in een loods. Die observeerden ze in het kader van een lopend onderzoek. Het zou in totaal gaan om ongeveer vier ton aan drugs. Ter verduidelijking: die hoeveelheid is goed voor een straatwaarde van zo'n 200 miljoen euro.

De politie pakte tijdens de actie ook veertien verdachten op, onder wie enkele Surinamers uit Nederland. Zij werden onder meer gearresteerd tijdens verschillende huiszoekingen. De speurders vonden daarnaast meerdere oorlogswapens, waaronder drie Kalasjnikovs. 

Meest gelezen