HANS PUT

Onderneemster speelt in op vakantie-onzekerheid en biedt je vakantie in eigen huis aan

De onzekerheid over de zomervakantie heerst. De meeste mensen denken dat een buitenlandse reis in juli en augustus nog niet mogelijk zal zijn. Het thuis zo aangenaam mogelijk maken is een goed alternatief. Onderneemster Sophie Naze van eventbureau KonseptS speelt in op de noodgedwongen staycation trend.

Thuisblijven maar dan zonder de beslommeringen van thuis. Dat is het idee van Sophie Naze in een notedop. Op vakantie gaan staat voor de meeste mensen gelijk aan zorgeloosheid en ze wil precies die zorgeloosheid aanbieden. “We willen mensen echt comfort en ontspanning op maat bieden. Dan brengt je vaste vakantiebuddy bijvoorbeeld ontbijt aan huis en regelt op vraag van de klant een yogasessie. Of hij ruimt je tuin op na een kleinschalig feestje.”

Lokale economie

Door samen te werken met lokale freelancers wil het bedrijf een heel breed assortiment van diensten en activiteiten aan kunnen bieden. En het is tegelijk ook een zetje in de rug van de lokale economie: “Restaurants of cateraars waar we mee werken zullen blij zijn met zulke opdrachten. We zoeken ook beleving en activiteiten dichtbij huis. Dat kan onze economie alleen maar goed doen.”

Het idee voor een soort vakantiebuddy die je helpt aan huis ontstond tijdens de vakantie van 2019 zegt Sophie. “Toen zijn we in de zomer thuisgebleven en dat was echt plezant. Ik woon in Beringen en in de buurt heb ik zoveel mooie plekken ontdekt die ik nog niet eerder kende. Als je dat kan koppelen aan het comfort van een vakantie dan belooft de zomer van 2020 ook mooi te kunnen worden.”

HANS PUT

Meest gelezen