De vaart in Wijgmaal, vlakbij het natuurgebied
Liedewij Elsen (Wikimedia)

Baby van 10 maanden in levensgevaar na instorting van stenen plateau in natuurgebied in Wijgmaal

In Wijgmaal bij Leuven is een baby van tien maanden oud levensgevaarlijk gewond geraakt. Tijdens een wandeling in natuurgebied De Dijlemeander zakte haar mama samen met de baby en haar zusje (3) door een stenen plateau.

De stenen constructie aan de oever van een vijver begaf het plots toen de moeder met haar twee kinderen naar het water wilde gaan kijken. Bij de val kwam de baby onder het puin terecht en raakte daarbij zwaargewond. Het meisje werd intussen geopereerd in het ziekenhuis, maar is nog steeds in levensgevaar. De 29-jarige mama en de dochter van drie jaar oud bleven ongedeerd. Het parket heeft een deskundige aangesteld om te onderzoeken hoe de constructie kon instorten.

Meest gelezen