Radio 2

Fietsster overleden na dodehoekongeval in Beveren

In Melsele, bij het Oost-Vlaamse Beveren, is een fietsster overleden na een dodehoekongeval in Melsele bij Beveren. De vrouw kwam onder de wielen van een vrachtwagen terecht die rechtsaf sloeg. Het slachtoffer werd in levensgevaar overgebracht naar het universitair ziekenhuis in Antwerpen. Ze is daar later aan haar verwondingen overleden. 

De vrachtwagenchauffeur reed op de Spoorweglaan en sloeg rechtsaf naar de Grote Baan toen hij de fietsster aanreed. De vrachtwagenchauffeur had de fietsster niet opgemerkt en verkeerde in shock na het ongeval. 

Door het ongeval was de Grote Baan (N70) een tijdlang in beide richtingen afgesloten. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

kasto80

Meest gelezen