Vier

Jolien, Bart of Alina? De zoektocht is afgelopen, dit is de mol en winnaar van deze editie

Na zeven weken zoeken weet tv-kijkend Vlaanderen wie de mol is in het gelijknamige programma op Vier. Meteen weten we ook wie het spel heeft gewonnen. Let wel: als u de aflevering nog wil bekijken, leest u best niet verder. 

Tijdens een spannende laatste aflevering van het Vier-programma “De mol” is bekend geworden wie wekenlang haar tegenstrevers en de tv-kijkers in de luren legde. En dit jaar is dat de jongste mol ooit uit de geschiedenis van het programma: de 21-jarige Alina Churikova.

Tijdens de laatste aflevering van het spelprogramma slaagde de gehaaide studente erin de prijzenpot nog 1.500 euro lichter te maken. Met 22.835 euro was die groepspot het laagste ooit. Als winnaar kwam uiteindelijk de 26-jarige bankbediende Jolien uit de bus. Zij was voor velen de hoofdverdachte. 

Meteen na de laatste uitzending van het seizoen zijn de inschrijvingen voor het volgende seizoen van “De mol” geopend. Alleen de eerste 5.000 inschrijvers maken kans om deel te nemen, vorig jaar lag de limiet op 14.000 inschrijvers.

Meest gelezen