Radio 2

Politie verspreidt opsporingsbericht van stiefvader die verdacht wordt van poging tot moord

In Beringen moest de politie zaterdag ingrijpen nadat een vrouw en haar dochter waren afgeranseld. De vermoedelijke dader is momenteel nog op de vlucht. De politie heeft intussen een opsporingsbericht  verspreid.

Er is een onderzoeksrechter aangesteld om een poging tot moord te onderzoeken. De stiefvader kon nog niet worden opgepakt. Het gaat om een man van 52 van Surinaamse afkomst. Twee andere mannen die eerder gearresteerd waren omdat ze betrokken waren, zijn intussen vrijgelaten.

Spoorloos

De politie van Beringen-Ham-Tessenderlo heeft zaterdag in de omgeving van Korspel in Beringen gezocht naar de vermoedelijke dader van het geweld. Een vrouw van 46 en haar dochter van 28 werden zwaar toegetakeld door de stiefvader in hun woning in Stalsesteenweg in Beringen. Het was de dochter die bebloed bij de buren alarm ging slaan. De twee zijn naar het ziekenhuis van Hasselt gebracht, maar mochten intussen al terug naar huis. De politie startte een zoekactie samen met het Limburgse parket, waar ook gebruik werd gemaakt van een helikopter en een speurhond. De man is momenteel nog spoorloos.

Radio 2

Meest gelezen