Vier

Christian reageert op finale De Mol: “In reünieaflevering zal geen groepsknuffel te zien zijn”

Gisterenavond was de grote ontknoping van De Mol. Tegen veel mensen hun verwachtingen in was Alina de saboteur, met een historisch lage groepspot tot gevolg. “Wat een topmol was Alina. Ze bleef enorm lang onder de radar.”

Gisterenavond was te zien hoe Jolien de historisch lage groepspot won van het tv-programma De Mol. Die bedraagt dit jaar maar 22.835 euro. Dat is volledig te danken aan het sterke sabotagewerk van de mol Alina. “Ze bleef heel lang onder de radar en dat is een goede eigenschap als Mol. Met onze klungelige groep was het ook makkelijk om daar op in te spelen, maar je moet het toch maar doen. Ze heeft dat echt goed gedaan,” zegt Christan Jansen uit Hasselt, de enige Limburgse kandidaat. Hij viel af in de voorlaatste aflevering. 

Geen geknuffel

Of Christian zelf doorhad dat Alina de Mol was zullen we zondag pas zien in de laatste aflevering. Daarin kijkt de groep samen naar de finale. “Het zal er door de coronacrisis dit jaar wel anders uitzien dan het geknuffel in de reünieafleveringen van andere jaren.”

Ik weet niet of ik klaar ben voor wat er gebeurt als iedereen terug buiten mag

Christian Jansen

Maar ondanks de coronacrisis kreeg publiekslieveling Christian al wel heel wat reacties op straat en vragen voor selfies. “De meeste reacties komen nu wel online binnen en die zijn allemaal positief. Ik ben wel benieuwd wat er gaat gebeuren als iedereen terug buiten mag komen. Ik weet niet of ik daar klaar voor ben,” lacht hij.

Nieuwe kandidaten

Gisteren werd nog maar eens bewezen hoe populair De Mol is. Na de finale konden mensen zich al inschrijven voor het nieuwe seizoen. De plaatsen waren beperkt tot 5.000, en die zaten onmiddellijk vol. Christian geeft de enthousiastelingen gelijk. “De opdrachten zijn waanzinnig goed bedacht, Griekenland was prachtig en het klikte fantastisch met de groep. Ik zou het iedereen aanraden.”  

Meest gelezen