Automaat verdeelt mondmaskers en ontsmettingsgels

De komende periode zullen mondmaskers, handschoenen en ontsmettende gels deel uitmaken van ons dagelijks leven in dit coronatijdperk. Het bedrijf TW Service in Tessenderlo heeft daarom een verdeelautomaat ontwikkeld, speciaal voor zulke producten.

TW Service is al 25 jaar gespecialiseerd in verdeelautomaten voor onder meer dranken, snoep en brood. '"We hebben nu een heel aantal automaten aangepast en klaarstaan om mondmaskers, beschermende handschoenen, desinfecterende gels, enz. te verdelen. Die kunnen geplaatst worden in scholen, bij bedrijven, in stations, winkelcentra ... Het systeem heeft heel wat voordelen: als de automaten op een permanent toegankelijke plaats staan, zijn de beschermingsmiddelen dag en nacht beschikbaar. Bovendien kunnen ze aangeschaft worden zonder dat er contact tussen mensen hoeft te zijn," legt zaakvoerder Thierry Casier uit.

Voor het vullen van de automaat moeten de afnemers zelf zorgen, maar TW Service kan hen eventueel wel met de leveranciers in contact brengen. Meteen na de lancering kwamen bij het bedrijf al heel wat vragen binnen, onder meer van hogescholen, gemeentebesturen en bedrijven.

Meest gelezen