Videospeler inladen...

BEKIJK: Prachtige luchtbeelden van bloeiende fruitbomen in de Voerstreek

Dit jaar genieten van de prachtige fruitbloesems zal er niet meer inzitten. Door de coronamaatregelen moet je in je kot blijven en de bloesems lopen nu stilaan op hun einde. Maar je hoeft al die pracht niet te missen. We nemen je graag mee voor een dronetochtje over de Voerstreek (zie video bovenaan).

De bloesemperiode is bijna voorbij. De laatste fruitbomen staan in bloei. De bomen maken zich vanaf nu klaar voor het fruit. Weinig mensen hebben er dit jaar écht van kunnen genieten door de coronamaatregelen. Enkel mensen die in de buurt van fruitbomen wonen mochten wandelen en fietsen door de mooie bloesems.  

We zullen tot volgend jaar moeten wachten om nieuwe fruitbloesems te zien. Hopelijk kunnen we onze wandel- en fietsplannen die we dit jaar hadden, verschuiven naar 2021 en zo een gemiste periode goed maken.

Afgelopen weekend draaiden de documentairemakers van productiehuis Hotel Hungaria deze beelden voor de reeks "Onze Natuur". Prachtige dronebeelden van de bloesems in de Voerstreek. Geniet er nog een laatste  keer van, en we duimen dat we ze volgend jaar in het echt kunnen zien.

Meest gelezen