Radio 2

Jonge skater komt om het leven na botsing met auto in Stekene

Gisterenavond is een jongen van 20 overleden na een ongeval met een wagen in Stekene. De jongeman stak met zijn skateboard de weg over en botste met een auto. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar alle hulp kwam te laat. Mogelijk hoorde het slachtoffer de auto niet aankomen. Het ongeluk gebeurde vlakbij de woning van het slachtoffer. Zowel de autobestuurder, familie, vrienden en buren kregen bijstand van Slachtofferhulp. 

Rond 22 uur gisterenavond stak de twintiger de Heirweg in Stekene over met zijn skateboard. Een auto raakte de jongen en het slachtoffer botste met zijn hoofd op de voorruit van de wagen. De jongeman werd nog gereanimeerd, maar dat hielp niet meer.

Het slachtoffer woonde amper 100 meter verder waardoor familie, vrienden en buren er snel bij waren. Een aantal van hen, waaronder ook de autobestuurder, verkeerden in shock, zij kregen bijstand van Slachtofferhulp. 

De jongen zou op weg geweest zijn van zijn grootouders naar huis, maar bij het oversteken van de straat liep het mis. Mogelijk hoorde de twintiger de auto niet of te laat aankomen, hij had muziekoortjes in.

De jongeman studeerde aan de hotel- en toerismeschool Spermalie en werkte in een restaurant in de streek. De verslagenheid in de buurt is groot.

Radio 2

Meest gelezen