"Vakantiebutler" zorgt voor all-in vakantie thuis

Door de coronacrisis zit op reis gaan er niet meteen in, maar daar heeft Antwerpenaar Kristiaan Polgar van VIP & Butler Services iets op gevonden. Met de nieuwe dienst "Vakantiebutler"zorgt hij voor het ultieme vakantiegevoel dicht bij huis. "We serveren ontbijt, organiseren fietstochten of houden de kinderen bezig, maar een butler in pinguïnpak moet je je daar niet bij voorstellen", lacht hij.

"Een "Vakantiebutler" biedt alle service die je kan verwachten op een vijfsterrenvakantie, maar dan dicht bij huis", steekt Kristiaan Polgar van wal op Radio 2 Antwerpen. "Wij serveren ontbijt, lunch en diner en we bieden ook activiteiten aan zoals fietstochten of workshops, maar evengoed een picknick of een barbecue. Zelfs de bedden worden opgemaakt en we kunnen ook activiteiten voor kinderen organiseren."

"Voor de coronacrisis deden we dat ook al met onze klanten die op vakantie gingen, maar door de lockdown zitten de mensen thuis en dus wilden we dat unieke vakantiegevoel naar hen toe brengen", zegt Polgar.

Geen pinguinpak

Wie dacht dat een butler enkel weggelegd is voor rijke mensen, ziet het verkeerd, aldus Polgar. "Als ik zie wat mensen uitgeven aan reizen, dan zijn dat toch ook wel mooie bedragen. Je kan een butler trouwens ook voor een paar uur boeken." 

Bij een butler stellen mensen zich vaak iemand voor in een pinguïnpak. "Dat is niet altijd zo", lacht Polgar. "Uiteraard dragen wij dat wel voor feestelijkheden of officiële zaken. In de zomer bij 30 graden gaan we daar niet in rondlopen."

Het concept wordt gesmaakt. "De eerste week van juli zitten we al goed vol, de derde week ook." Alle info is te vinden op deze website.

Meest gelezen