Twitter reageert: "Pas op, er kijken kinderen mee, en eenzame, heel eenzame huisvrouwen!"

In pyjama of een oud T-shirt, de haren nog in de war, de tanden niet gepoetst, de kruimels op het toetsenbord. Het maakt allemaal niet zoveel uit, nu de meesten van ons in deze tijden van quarantaine verplicht worden thuis te werken. Maar wanneer reporters dan toch vanuit hun huiskamer enige duiding bij de actualiteit moeten geven, is het opnieuw belangrijk er tiptop uit te zien. Will Reeve, reporter bij het Amerikaanse tv-programma "Good Morning America", had alvast ook zijn best gedaan. Alleen werd al snel duidelijk dat hij vergeten was een lange broek aan te doen. Dat ging op sociale media natuurlijk niet onopgemerkt voorbij.

"Ik heb het gemaakt! Maar dan in de meest hilarisch vernederende manier", liet Reeve weten nadat de beelden viraal gegaan waren. De reporter gaf uitleg over een nieuwe manier om voorgeschreven medicijnen bij patiënten te brengen, namelijk met drones. Snel werd duidelijk dat hij alleen zijn bovenkant, waarvan hij dacht dat enkel die te zien zou zijn, van kleren had voorzien.

De 27-jarige Reeve, die de zoon is van "Superman" Christopher Reeve, gaf nadien toe dat hij wel degelijk 'shorts' droeg, al was niet meteen duidelijk of hij daarmee een boxershort dan wel een korte broek bedoelde. Hij zou zich te vroeg hebben willen klaarmaken om na de uitzending van "Good Morning America" aan zijn fitnessroutine te beginnen. Bovendien grapte hij nog dat hij wellicht niet snel als cameratechnicus zou gevraagd worden. 

Op sociale media kon men er alvast hartelijk om lachen:

Meest gelezen