Man (47) aangehouden voor poging tot moord op ex-partner in Deurne

De onderzoeksrechter heeft zondagvoormiddag een man (47) aangehouden op verdenking van poging tot moord op zijn ex-partner, een vrouw van 40. Die werd vrijdagavond levensgevaarlijk gewond aangetroffen in haar woning in Deurne. Ze had zware steekwonden. Ook één van haar kinderen raakte lichtgewond. 

Vrijdagavond werd een vrouw (40) met zware steekwonden aangetroffen in haar woning in de Seraphin De Grootestraat in Deurne. Ze werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar zou intussen stabiel zijn. Ook één van haar kinderen was lichtgewond geraakt.

De verdachte, haar ex-parter (47), was na de feiten spoorloos, maar heeft zich gisteren zelf aangeboden bij de politie in Antwerpen. Zondagochtend werd hij verhoord door de onderzoeksrechter en die heeft beslist dat hij voorlopig naar de cel moet.

Meest gelezen