Videospeler inladen...

Brand in wolkenkrabber in Verenigde Arabische Emiraten

In Sharjah, een van de Verenigde Arabische Emiraten grenzend aan Dubai, is brand uitgebroken in de 190 meter hoge Abbco Tower. Negen mensen raakten lichtgewond. Volgens lokale media was het vuur na enkele uren onder controle.

De brand zou rond 21 uur lokale tijd uitgebroken zijn op de tiende verdieping van het bijna veertig verdiepingen tellende gebouw. De wolkenkrabber en de aanpalende gebouwen konden snel geëvacueerd worden. Volgens het hoofd van de civiele bescherming in Sharjah raakten negen mensen lichtgewond, zo meldde de nieuwssite Gulf News.

De hulpdiensten waren massaal aanwezig en de brandweer slaagde erin het vuur onder controle te krijgen. Op beelden van sociale media is te zien hoe brandende delen van het gebouw naar beneden storten, en geparkeerde auto's beschadigen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Bekijk hier de beelden: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen