Youtube

Brusselse DJ Henri PFR lanceert nieuw dansnummer met dagelijkse geluiden "uit uw kot"

Op 18 maart, de eerste dag van de lockdown in België, lanceerde Henri PFR een oproep via sociale media en nodigde hij zijn volgers uit om actief deel te nemen aan het maken van een nummer met geluiden uit het dagelijkse leven. Met die geluiden ging hij anderhalve maand geleden aan de slag. Het nummer "Lockdown Music" werd vanmorgen online gezet.

Voor het nummer werden in totaal 120 mensen van alle leeftijden en achtergronden bij elkaar gebracht in een mozaïek van beelden. Het resultaat staat nu online en kan je hieronder ook bekijken. 

De Brusselse DJ componeerde "Lockdown Music" samen met muzikant R.O. en de Britse zangeres Raphaella. Na de hits “Until the end” en “Loving myself” is dit de derde samenwerking tussen Raphaella en Henri PFR.

Henri PFR is ook ambassadeur van Unicef België en besliste om alle  rechten van het nummer te schenken aan het Belgische consortium 12-12.

Meest gelezen