Levensloop Lommel

Levensloop Lommel viert Moederdag: “Gratis ontbijtkorven voor de vechters”

Levensloop Lommel schenkt op Moederdag gratis ontbijtkorven aan alle vechters van Levensloop. Andere mensen kunnen ook een ontbijtkorf bestellen waarvan de opbrengst naar de Stichting tegen Kanker gaat.

Levensloop kan in 2020 niet doorgaan door het coronavirus. Dus ook in Lommel zal in het weekend van 19 en 20 september geen geld worden ingezameld voor de Stichting tegen Kanker. Althans niet op de gebruikelijke manier, want de organisatie zet een heleboel andere initiatieven op poten om toch geld in het laatje te krijgen en kankerpatiënten in de watten te leggen. 

Vechters

De eerste actie is een online verkoop van ontbijtkorven op Moederdag. "De opbrengst van die ontbijtkorven gaat naar de Stichting tegen Kanker. Hopelijk kunnen we tegelijk ook veel mama’s blij maken," zegt Linda Berkmans van Levensloop Lommel.

De vechters van Levensloop, dat zijn de mensen die aan kanker lijden of genezen zijn, worden extra verwend.  “Elke vechter krijgt van ons een gratis ontbijtkorf aangeboden met zelfgemaakte eiersla en vleessla. Zo kunnen we ze toch nog een hart onder de riem steken.” 

(Lees verder onder foto)

Levensloop Lommel

Op Levensloop staan de vechters elk jaar centraal. Het evenement dit jaar laten doorgaan zou te grote risico's inhouden voor hun gezondheid. "Vechters zijn heel vatbaar voor het coronavirus. Het zou daarom niet veilig zijn om Levensloop te laten doorgaan. Met onze ontbijtkorven willen we hen toch een weekend zonder zorgen geven."

Drive-in

Als je een ontbijtkorf hebt besteld kan die aan huis worden geleverd. Dat kost je dan 25 euro. Maar zelf afhalen kan ook, mits de nodige veiligheidsmaatregelen. “Daar hebben we een oplossing voor, want we hebben een drive-in voorzien. Mensen kunnen dan een QR-code scannen en dan wordt de korf overhandigd." 

Als je een korf hebt besteld kan je die tussen 7 uur en 11 uur gaan afhalen voor 20 euro aan de Parochiezaal van Kattenbos in Lommel. De leveringen vinden plaats tussen 7 uur en 10 uur. Een korf bestellen kan via deze link: 

Meest gelezen