Tom Cruise wil film opnemen in de ruimte

De Amerikaanse acteur Tom Cruise wil gaan filmen aan boord van het Internationaal Ruimtestation ISS. Dat heeft NASA-topman Jim Bridenstine gemeld. Veel meer details over de film zijn er voorlopig echter niet.

"We hebben populaire media nodig om een nieuwe generatie ingenieurs en wetenschappers te inspireren om de ambitieuze plannen van NASA werkelijkheid te doen worden", aldus Bridenstine. 

Veel details over de film zijn er voorlopig echter niet. De website Deadline Hollywood meldde vorig weekend al geruchten over de filmplannen van Cruise. Volgens de site zou ook SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-topman Elon Musk, betrokken zijn bij de filmplannen.

Maar noch SpaceX, noch Musk hebben dat laatste al bevestigd. Musk antwoordde wel op de tweet van Bridenstine. "Dat zou heel leuk moeten zijn", klonk het beknopt.

Meest gelezen