Druivenfestival Hoeilaart gaat dit jaar gewoon door: "Weten wel nog niet onder welke vorm"

Op een moment dat veel evenementen worden afgelast, heeft Hoeilaart het thema van het komende Druivenfestival bekendgemaakt: "Glunder en geniet". Dit jaar draait alles rond gezelligheid, maar onder welke vorm het festival zal doorgaan is nog koffiedik kijken.

Terwijl er door de coronacrisis overal in het land evenementen afgelast of uitgesteld worden, ziet het er toch naar uit dat het Druivenfestival in Hoeilaart de derde week van september doorgaat: "Onder welke vorm we dit jaar het Druivenfestival zullen organiseren is nog niet duidelijk", zegt organisator Sam Vanderstraeten. "We wachten nog af wat de overheid gaat beslissen, maar we gaan al aan de slag. En we gaan daar binnenkort over communiceren. Dat er in september dus iets zal plaatsvinden staat wel vast, maar onder welke vorm zal later duidelijk worden."

Thema: "Glunder en geniet"

Het thema van het Druivenfestival in Hoeilaart is wel al bekendgemaakt: "Glunder en geniet". Onder die noemer draait het festival dit jaar rond gezelligheid.  Op maandag 21 september, tussen 8 en 14 uur, wordt er naar goede gewoonte in de straten van het dorpscentrum een grote jaarmarkt gehouden. Het Druivenfestival is gepland van 18 tot 21 september.

Meest gelezen