KV Mechelen verkoopt recordaantal abonnementen ondanks onzekerheid speelkalender door coronacrisis

Het nog niet duidelijk wanneer we weer naar voetbalwedstrijden mogen gaan kijken, maar toch verkoopt KV Mechelen momenteel een recordaantal abonnementen. Op vijf dagen tijd zijn er al meer dan 2000 verkocht. Dat zijn er drie keer meer dan vorig jaar.

Het nog niet duidelijk wanneer we weer naar voetbalwedstrijden mogen gaan kijken, maar toch verkoopt KV Mechelen momenteel een recordaantal abonnementen. Op vijf dagen tijd zijn er al meer dan 2000 verkocht. Dat zijn er drie keer meer dan vorig jaar.

De nationale veiligheidsraad besliste eerder deze week dat sportwedstrijden niet gespeeld kunnen worden tot en met 31 juli. Hoe wedstrijden daarna gespeeld zullen worden en of er wel supporters aanwezig kunnen zijn in het stadion is nog onduidelijk. Toch is KV Mechelen al gestart met de abonnementenverkoop en dat blijkt al meteen een schot in de roos te zijn.

We hebben voorlopig geen inkomsten, dus we zijn blij dat we een beroep kunnen doen op de steun van onze supporters

Gert Van Dyck, directie KV Mechelen

Na vijf dagen werden er al meer dan 2000 abonnementen verkocht. Dat zijn er drie keer meer dan vorig jaar. Toen had de club net de beker van België gewonnen. Al was er toen ook wel het fraudeschandaal, waarbij de club veroordeeld werd voor wedstrijdvervalsing.

Steun doet deugd

Bij KV Mechelen zijn ze blij met zoveel trouwe supporters die nu al een abonnement aanschaffen. “Iedereen weet dat in deze omstandigheden er heel wat onzekerheden zijn”, zegt Gert Van Dyck van de directie. “Er zullen binnenkort misschien wel wedstrijden gespeeld mogen worden, maar achter gesloten deuren. Voor ons is het moeilijk, omdat er voorlopig geen inkomsten zijn. Daarom zijn we blij dat we een beroep kunnen doen op de steun van de supporters."

Meest gelezen