Uitbaatster babywinkel in Halle gaat zelf pakjes ophalen bij pakjesdienst in Henegouwen: “Ik was echt wanhopig”

Christine Verhulst van Babycenter in Halle is vanmorgen helemaal tot in Courcelles in Henegouwen gereden om haar pakjes op te halen. Na zes weken wachten op de babyspullen voor haar klanten, en na talloze mails en telefoontjes, was ze ten einde raad. Nu ze haar pakjes heeft, is Christine opgelucht want maandag gaat haar winkel weer open. 

Al zes weken was Christine aan het wachten op een grote bestelling voor haar babywinkel in Halle. Het ging onder andere om buggy’s, kinderkleding, babyspullen, alles samen met een waarde van wel 5000 euro. De goederen zaten blijkbaar vast bij een pakjesdienst in Henegouwen. Na tientallen telefoons en mails, was Christine het beu en is ze vanmorgen zélf naar het depot in Courcelles gereden. “Wij kregen niets vrij ondanks alle moeite die we hebben gedaan. Het was de enige oplossing die we nog zagen, we waren echt wanhopig”, zegt Christine. 

Ik was erg emotioneel toen ik om de pakjes vroeg, het ging dan ook om spullen voor de kindjes

Hoewel het door de coronamaatregelen strikt verboden is om zelf spullen te gaan ophalen, werd Christine toch geholpen. “Ik heb even moeten wachten en ook een paar keer moeten bellen, maar ze hebben me uiteindelijk wel binnen gelaten. Afhalingen mogen eigenlijk niet, maar er is toch iemand tot aan de deur gekomen. Ik was erg geëmotioneerd toen ik om mijn pakjes vroeg. Ik zei dat we het nodig hadden voor al die kindjes. De persoon aan de deur was supervriendelijk en is onze spullen dan gaan zoeken. Hij heeft dan een deel van de bestellingen mee gegeven. Ik ben zo blij en opgelucht.”

Vanaf maandag gaat de winkel van Christine weer open, wel alleen op afspraak. “We willen het toch veilig houden voor de aanstaande moeders en baby’s. We hebben een systeem waardoor de mensen een afspraak kunnen maken om hun spullen af te halen of om de winkel te bezoeken of een geboortelijst aan te leggen”, zegt Christine.  

Meest gelezen