2011 Charles Eshelman

"Seinfeld"-acteur Jerry Stiller, vader van Ben Stiller, is overleden

De Amerikaanse acteur Jerry Stiller is overleden. Zijn zoon, acteur Ben Stiller, heeft het nieuws bekendgemaakt op Twitter. Stiller werd 92 en stierf een natuurlijke dood. 

Ben Stiller laat via Twitter weten: "Het spijt me te moeten meedelen dat mijn vader, Jerry Stiller, een natuurlijke dood gestorven is. Hij was een fantastische vader en grootvader en 62 jaar de toegewijde man van Anne. Hij zal erg gemist worden. Ik hou van je, papa." 

Lees verder onder de tweet van Ben Stiller: 

Stiller werd bij het brede publiek bekend als Frank Costanza uit "Seinfeld" en Arthur Spooner in "The king of queens". Ook speelde hij rollen in films als "Hairspray", "Anchorman: The legend of Ron Burgundy" en "The heartbreak kid". 

In 2001 speelde hij ook mee in de komedie "Zoolander", die geregisseerd werd door Ben Stiller die er ook in acteerde. Ook de vrouwen van beide mannen Christine Tayler en Anne Meara doken op in de film. 

In de jaren 60 waren Jerry Stiller en zijn vrouw Anne Meara trouwens 36 keer te zien als komische act in "The Ed Sulllivan Show".  Het koppel was ook lid van de improvisatiegroep the Compass Players. Stiller en Meara delen sinds 2007 een ster op de Hollywood Walk of Fame. Meara stierf al in 2015. 

AP

vlnr op foto: Anne Meara, Ben Stiller, Christine Taylor en Jerry Stiller in 2008. 

Meest gelezen