Dochters geven Jamie Dornan make-over: "Wel vreemd dat die schoenen zo goed passen?!"

Hij is een van ’s werelds bekendste mannelijke fotomodellen, met reclameopdrachten voor onder meer Dolce&Gabbana, Dior en Calvin Klein. Hij schitterde zowel op het witte doek, in "Fifty shades of grey", als op het tv-scherm, in "The fall". Hij heeft intussen ook een "People’s Choice Award" in zijn trofeeënkast staan. Maar hij is ook een doodgewone vader met 3 dochters, van wie de oudste, Dulcie en Elva, 6 en 4 jaar oud zijn en zeker in deze tijden van quarantaine met de nodige creativiteit dienen beziggehouden te worden. Dat leidde voor Jamie Dornan alvast tot een geweldige make-over: Jenny!

Zo kent u de 38-jarige Noord-Ierse acteur misschien nog het best:

Maar zo zien zijn dochters Dulcie en Elva hun vader natuurlijk niet. Zij beslisten afgelopen weekend dan ook voor een verkleedpartijtje met hun vader en dat resulteerde uiteindelijk in Jenny, inclusief een Pipi Langkous-achtig blauwkleurig kapsel, een modieuze rode jurk en een paar schoenen met hakken om u tegen te zeggen. Maar ze is wel 'een lieveke', voegde Dornan er op Instagram aan toe. De foto ging daarna snel viraal:

Acteur Armie Hammer, bekend van "Call me by your name",  verbaasde zich in een reactie alvast over het feit dat de schoenen van Dornan zo goed pasten en dat eigenlijk deze verkleedpartij enkel een excuus was om zich als ‘a fierce bitch’ aan de wereld te tonen. Waarop Dornan reageerde dat zijn vrouw en hijzelf nu eenmaal dezelfde grote voeten hebben. Ook Sam Claflin, bekend van "The Hunger Games", kon het resultaat best smaken: "Made my Sunday!"

Op sociale media werd Dornan intussen uitgeroepen tot 'Dad of the year':

Dornan huwde in 2013 met de Britse actrice Amelia Warner. In een interview met de Amerikaanse tv-presentator Jimmy Kimmel vertelde Dornan in 2018 alvast erg trots te zijn op zijn 2 dochters (zijn 3e dochter werd in maart 2019 geboren): "Een deel van mij zegt dat het beter is nu te stoppen met kinderen. Maar tegelijkertijd bedenk ik me dan dat we zo’n geweldige kinderen gemaakt hebben. Dus als mijn vrouw nog wil, waarom niet? Zal ik dan het plezante deel voor mijn rekening nemen."

Meest gelezen