Man (60) valt van zijn terras in Kontich en overlijdt: "Vermoedelijk gleed hij uit door nat hout"

In Kontich is een man (60) zondagavond van zijn dakterras gevallen. Hij kwam meer dan 6 meter lager op de grond terecht en overleed ter plaatse.

De buurman van een appartementsgebouw aan de Lijsterbolstraat in Kontich werd rond zes uur gisterenavond opgeschrikt door een luide, doffe knal. Toen hij ging kijken zag hij zijn buurman, aan de achterkant van de woning, dood in een plas bloed liggen.

Het parket stuurde het laboratorium en de wetsdoktor ter plaatse. Alles wijst op een ongeval.  "De man is vermoedelijk zijn evenwicht verloren toen hij vanop zijn dakterras op de tweede verdieping naar de compostbak wilde. Die staat áchter de houten omheining van het dakterras. Vermoedelijk gleed hij uit omdat de houten ondergrond van zijn terras nat en daardoor erg glad was. Hij kwam meer dan zes meter lager op de grond terecht en overleed ter plaatse", zegt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket.

Meest gelezen