Facebook

Politie legt optredens zonder publiek stil in café in Ingelmunster

In Ingelmunster heeft de politie een evenement stilgelegd in café Middenstand. Er waren muziekoptredens zonder publiek. De optredens werden wel live gestreamd. Maar volgens de politie had de organisator geen toestemming en werden de coronamaatregelen overtreden.

De optredens vonden plaats in café Middenstand en werden live gestreamd via Facebook. De politie werd getipt en ging kijken. De organisator zei dat hij een vergunning had van de burgemeester. Maar dat klopt niet, zegt Herwig Catteeuw van de politie: "Burgemeester Windels heeft geen toestemming gegeven. Het café mocht dus niet open zijn."

Volgens de politie werden de coronamaatregelen bovendien overtreden. Alle aanwezigen kregen een boete van 250 euro.

Meest gelezen