Radio 2

Cultuurcentrum Roeselare doet alles digitaal tot het einde van de zomer

Tot het einde van de zomer verandert cultuurcentrum De Spil in "Canapé": digitale cultuur om van te genieten in je luie zetel. Er komt een radiokanaal dat 2 keer per week zal uitzenden, een tv-kanaal waar elke dag iets nieuws zal gelanceerd worden en voor de kinderen is er Kids Canapé.

Sinds gisteren kunnen we weer voorzichtig gaan winkelen, maar op culturele activiteiten in schouwburgen en culturele centra moeten we nog even wachten. Om die mogelijk nog lange periode te overbruggen, gooit cultureel centrum De Spil in Roeselare het over een andere boeg.

"Er is echt van alles op de website te vinden: theater, muziek en literatuur", zegt theaterprogrammator Annelies Van Craeynest. "We bieden ook grappige dingen aan, zoals een troostradio en een praatjesmaker."

Zodra het weer mag, komen er ook heel kleine activiteiten in de stad. Meer informatie vind je op de website van De Spil.

Meest gelezen