Auto rijdt tegen trein in Ninove, bestuurder lichtgewond

Het treinverkeer tussen Ninove en Denderleeuw heeft 2 uur lang hinder ondervonden door een ongeval. Een auto reed deze voormiddag in Okegem, bij Ninove, tegen de trein. De bestuurder is lichtgewond. Het ongeval wordt nu verder onderzocht. 

Deze voormiddag is een auto door de slagbomen gereden aan de overweg op de Hazeleerstraat in Okegem, bij Ninove. Hij botste daarna tegen een voorbijrijdende trein. 

De bestuurder, een man van 85 jaar, is lichtgewond geraakt. Na het ongeval zijn er twee bussen ingezet om gestrande reizigers weg te voeren. Intussen zijn de sporen vrijgemaakt, en is de hinder opgelost. 

Het ongeval wordt verder onderzocht. Volgens Infrabel werkten zowel de lichten als de slagbomen aan de overweg normaal.

kasto80

Meest gelezen