Opnieuw gewelddadig incident in Brugse Poort in Gent

Gisterenavond is in de Gentse wijk Brugse Poort een man neergestoken, hij raakte lichtgewond. Het is al een tijdje onrustig in de wijk, vorige week waren er twee zware vechtpartijen. Het zou gaan om drugsproblemen. 

Gisterenavond werd de Gentse wijk Brugse Poort opnieuw opgeschrikt door een gewelddadig incident. Rond 19 uur werd in de Phoenixstraat een man neergestoken. Het slachtoffer raakte lichtgewond. Volgens buurtbewoners vond er ook wat verderop in de straat een vechtpartij plaats, maar dat kon het parket niet bevestigen. Het onderzoek naar het voorval loopt nog steeds.

Het incident is het zoveelste in een paar weken tijd. Vorige week waren er twee zware vechtpartijen. En ook het voorbije weekend was er een vechtpartij, aan een nachtwinkel in de Bevrijdingslaan. Er werden toen drie mannen opgepakt en er viel een gewonde. Het zou gaan om drugsproblemen.

kasto80

Meest gelezen