Gratis mondmaskers uit brievenbus gestolen in Roeselare

Het stadsbestuur van Roeselare roept op om enveloppes met mondmaskers zo snel mogelijk uit de brievenbus te halen. De mondmaskers waren nog maar verdeeld of in een aantal straten waren ze al uit de brievenbussen gestolen.  

Het stadsbestuur had zo'n 200 mensen op straat gestuurd om de mondmaskers rond te brengen. Maar in een aantal straten waren die dus al verdwenen voor de bewoners beseften dat ze ze ontvangen hadden.

Jammer genoeg valt daar niet zo veel aan te doen, zegt burgemeester Kris Declercq (CD&V): "Dat belet niet ik dat het onaanvaardbaar vind. Wie dat doet, heeft geen respect voor onze medewerkers en ook niet voor de gezondheid van de medeburgers. Ik heb klacht ingediend bij de politie."

Mensen die geen mondmaskers hebben gekregen, of die vermoeden dat ze gestolen zijn, mogen de stad Roeselare bellen op het nummer 1788.

Meest gelezen