Porsche crasht op E34 in Oud-Turnhout

Kort voor half 3 gebeurde een spectaculair ongeval op de E34 in Oud-Turnhout in de richting van Antwerpen. De bestuurder van een Porsche verloor de controle over het stuur en belandde in de gracht tussen de struiken en bomen. De bestuurder kon nog zelf uit het wrak kruipen. De passagier werd door de brandweer bevrijd. Beide personen werden overgebracht naar het ziekenhuis. 

Fietsers zagen het ongeval gebeuren. Een auto ging in de berm met een grote stofwolk tot gevolg. De auto vloog door de bomen en kwam tot stilstand in de gracht. Een wiel van de auto brak ook af. Buurtbewoners even verderop  merkten de Porsche reeds op. Volgens hen reed de auto aan zeer hoge snelheid. 

Volgens de politie ligt mogelijk een klapband aan de oorzaak van het ongeval. Op het wegdek van de E34 is een lang bandenspoor zichtbaar. 

Door het ongeval waren de rechterrijstrook en de pechstrook een tijdje versperd. Ondertussen is de rechterrijstrook vrijgemaakt.

Meest gelezen