Radio 2

Auto ramt andere voertuigen en crasht, chauffeur vermoedelijk onder invloed van lachgas

In Sint-Niklaas zijn twee jongeren gisteravond met een auto gecrasht nadat ze eerst verschillende voertuigen ramden. In de auto werden flessen lachgas gevonden, één fles was opengedraaid. Vermoedelijk waren de jongeren tijdens het rijden onder invloed van het goedkope roesmiddel.  

In Sint-Niklaas zijn gisterenavond twee jongeren met hun wagen gecrasht terwijl ze vermoedelijk onder invloed waren van lachgas. Bewoners van de Joseph Lonckestraat hoorden omstreeks  21.45 uur een luide knal. Een  auto ramde 2 geparkeerde wagens, ging overkop en belandde op zijn dak.

Een brandweerman die in de straat woont, snelde de 2 inzittenden ter hulp maar ze reageerden agressief en zetten het op een lopen. Ver kwamen ze echter niet. Even later al kon een politiepatrouille het duo inrekenen. De brandweer trof in de auto 5 slagroomflessen van 2 kilo aan, gevuld met lachgas. Eén van de flessen was door de inzittenden opengedraaid om tijdens de rit in een roes te komen. 

kasto80

Meest gelezen