Kraampjes aan de basiliek van Scherpenheuvel opnieuw open op Hemelvaartsdag

De kramen aan de basiliek van Scherpenheuvel gaan op Hemelvaartsdag open, voor het eerst dit seizoen. De uitbaters van de kraampjes en de bezoekers moeten zich wel houden aan de coronaregels die ook gelden op de gewone markten. 

Nu er weer openbare markten georganiseerd mogen worden, kunnen ook de kraampjes rond de basiliek van Scherpenheuvel opnieuw open. Normaal gezien zouden die half maart al opengegaan zijn, maar door de coronamaatregelen kon dat niet. De kraampjes gaan open op 21 mei, op Hemelvaart. Dat is een dag waarop er altijd veel mensen naar het bedevaartsoord komen. 

Mondmasker en handhygiëne

De uitbaters van de kraampjes aan de basiliek moeten zich wel houden aan strikte regels. Ze moeten een mondmasker dragen en letten op de handhygiëne. En ze moeten ervoor zorgen dat er voldoende afstand is tussen de klanten.

Meest gelezen