Schoonheidssalon in Ninove klaar voor eerste werkdag: “We zijn helemaal volgeboekt”

Schoonheidsinstituut Beaustyle in Ninove mag vandaag na twee maanden sluiting opnieuw opengaan. “We zijn heel blij dat we weer aan het werk kunnen”, klinkt het. “En wij niet alleen, onze klanten ook. We zijn al helemaal volgeboekt.”

Samen met de markten, musea, scholen en kappers, mogen ook de schoonheidsspecialisten opnieuw aan het werk. Het is wel belangrijk dat alle sectoren rekening houden met de coronamaatregelen. Dat heeft schoonheidsinsituut Beaustyle in Ninove ook begrepen. “We houden voldoende afstand, ontsmetten alles en zowel de klanten als het personeel moeten een mondmasker dragen”, vertelt uitbaatster Conny bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. 

Blije klanten

“Dit is mijn eerste pedicure sinds het begin van de coronacrisis”, gaat Conny verder. “Ik ben heel blij dat we weer kunnen starten. Het is een beetje anders dan vroeger, maar ik ben het nog niet verleerd.” En ook Conny’s klanten zijn blij dat ze weer langs kunnen komen. “Ik ben zeer blij dat mijn voetjes weer onder handen worden genomen”, vertelt een man. “Na zo een lange tijd in quarantaine was dat wel nodig.”

kasto80

Meest gelezen