Vijfgeslacht in Essen: betovergrootmoeder Melanie ging voor het eerst op de foto met achter-achterkleindochter Alesia

In het woonzorgcentrum Sint-Michaël in Essen was er zondag bijzonder bezoek voor Melanie Van den Buys (87). Ze is twee maanden geleden betovergrootmoeder geworden van Alesia, maar door de coronacrisis kon ze de kleine meid voor eerst in levende lijve onmoeten.

Betovergrootmoeder Melanie Van den Buys (87) is heel trots op haar achter-achterkleinkind Alesia (2 maanden): "Wat een schoon boeleke!", klinkt het van achter het hek bij het WZC Sint-Michaël in Essen waar ze verblijft. "Ik heb de foto's al aan de muur hangen." 

Heel even mag Melanie dan voorbij het poortje komen: "Maar wel afstand houden hé!", zegt een zorgkundige voor de zekerheid. Eindelijk kon er dan toch een foto gemaakt worden van de vijf generaties samen.

Het vrouwelijke vijfgeslacht wordt volledig gemaakt door overgrootmoeder Maria Koning (65), grootmoeder Cindy Vanderzande (43) en mama Itnis Arnouts (23).

 

Meest gelezen