Videospeler inladen...

Drie gewonden bij steekpartij op Meir in Antwerpen, drie verdachten opgepakt

Op de Meir in Antwerpen zijn drie personen gewond geraakt bij een vecht- en steekpartij. Dat zegt de lokale politie, die wat verderop drie verdachten kon oppakken. Over de aanleiding van het incident is nog niets bekend.

De politie kreeg omstreeks 17.15 uur een oproep over de vecht- en steekpartij. Aan de Wapper werden drie slachtoffers aangetroffen, een van hen had ernstige verwondingen, zegt de politie, een tweede lichte. Alle drie werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. 

Een paar straten verder werden drie verdachten opgepakt. Een van hen had ook lichte verwondingen. Alle mannen zijn tussen 25 en 30 jaar. In een parkeergarage in de buurt werd ook een mes gevonden. 

De politie heeft de omgeving nog verder uitgekamd, maar er is niemand meer opgepakt. Voorlopig wordt uitgegaan van een uit de hand gelopen ruzie. 

Meest gelezen