Videospeler inladen...

Bestuurder vrachtwagen overlijdt na ongeval op E34, snelweg in beide richtingen afgesloten in Mol-Postel

Op de E34 vanuit Eindhoven richting Antwerpen is dinsdagnamiddag een ernstig ongeval met drie vrachtwagens gebeurd ter hoogte van Mol-Postel. De bestuurder van een vrachtwagen kwam om het leven.

Een van de vrachtwagens, een tankwagen, vatte vuur. Het is de bestuurder van die vrachtwagen die om het leven kwam, bevestigde de Federale Politie. Het gaat om een vijftiger. Een bestuurder van een andere vrachtwagen geraakte licht gewond, de derde bestuurder bleef ongedeerd.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en lieten de snelweg in beide richtingen afsluiten om het ongeval zo veilig en efficiënt mogelijk te kunnen afhandelen. Dat zal nog een hele tijd duren, vreest het Verkeerscentrum.

Richting Breda is de snelweg afgesloten vanaf Oud-Turnhout. Via de N18 richting Turnhout kan je via Arendonk de grens over naar Nederland. Het verkeer naar Antwerpen moet de snelweg verlaten op de A67 via afrit Hapert en dan richting België rijden, meldt het Verkeerscentrum

Meest gelezen